İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729924012 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

MBA (Master of Business Administration) İşletme Yüksek Lisansı

Kategori Kategori: MBA Rehberi | Yorumlar 1 Yorum | Okunma 640023 Okunma | Yazar Yazan: admin | 01 Ekim 2007 23:01:27

Bugün MBA uluslar arası olarak bilinen ve en çok talep edilen bir program ve başarılı bir yöneticilik kariyerine açılan bir anahtardır.


Her yıl MBA programına dünyanın dört bir yanından farklı millet,kültür ve yaştan on binlerce insan ilgi göstermektedir. MBA iş deneyimine sahip ve profesyonel yönetici olmak isteyen kişilere hitap eden bir yüksek lisans eğitimidir. Devlet ya da özel sektörde çalışıyor,üç yada otuz yıllık deneyime sahip olabilirsiniz;her koşulda sizin istek ve ihtiyaçlarınıza uygun bir MBA programı bulmak mümkündür.

MBA programı bütün ana konularıyla işletme eğitimi vererek yeteneklerinizi geliştirmekte, dünyaya ve iş hayatına bakış açınızı genişletmektedir.

Avrupa ve Amerika’da MBA eğitimi alanların ortalama yaşı tam zamanlı programlarda 27, yarı zamanlı ve uzaktan öğrenim programlarında 34’tür. Bir çok MBA öğrencisi yöneticilik kariyerlerinde basamakları ilerlemeye başlamış ve beş ile on yıl arasında iş deneyimine sahip kişilerdir. Programı sadece mühendis ya da bilim alanında eğitim almış kişiler değil, yöneticilik hedefini seçen farklı eğitimlerden gelmiş kişiler de takip etmektedir.

Öğrencilerin MBA programını seçme nedenleri, hedefledikleri yöneticilik pozisyonları için gerekli uygun niteliklere ulaşmak, işletme ve ticaret bilgilerini geliştirmek, yöneticilik yeteneklerine kavuşmaktır.

İyi okullara yerleşebilme yarışı oldukça çekişmelidir. Kişisel istek ve motivasyonunuzla birlikte iş deneyiminizin uzunluk ve kalitesi iyi bir okula yerleşmek için çok önemlidir.

 

 | Puan: 8,5 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

KENAN { 16 Mayıs 2011 12:54:29 }
Ben henüz ogrenciyim..ama okulum biter bitmez bu programa basvurmayı dusunuyorum..Bu programı detaylı bir şekilde ogrenmek istiyorum..yardımcı olursanzı sevinirim..
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan