İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732202220 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

MBA Maaş ve Kariyer Avantajları

Kategori Kategori: MBA Rehberi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 659708 Okunma | Yazar Yazan: admin | 01 Ekim 2007 23:11:14

MBA eğitimi yüksek miktarda kişisel yatırımlarınızı gerektirirken, ardından yüksek maaş ve kariyer fırsatları sağlamaktadır.

MBA Birliğinin İngiltere’de yaptığı araştırmaya göre, mezunların maaşlarının bekledikleri düzeyde yüksek olduğu ortaya çıkmıştır. Ayrıca büyük şirketlerin iyi pozisyonlar için MBA mezunlarını tercih ettikleri tespit edilmiştir.

MBA eğitiminin iş olanaklarını arttırması ve güzel bir kariyer vaat etmesi tercih nedenlerinin başında gelir.

Bugün bankacılıkta MBA yapmak hemen hemen her bankacının isteği ve hedefidir. 30’lu yaşlarında orta derece yöneticilik düzeyine gelmiş bir çok kişi deneyimleriyle eğitimi harmanlayarak artık daha üst pozisyonlara oynamak için MBA eğitimine başlamaktadırlar.

Programı bitiren öğrencilerin bir kısmı kendi çalıştıkları şirkette yükselirken, bir kısmı da başka şirketlerde daha iyi pozisyonlarda iş hayatlarına devam etmektedirler.

MBA size uzmanlık derecesinde işletme eğitimi vererek orta ve uzun vadede iyi para kazanacağınız güzel bir kariyer olasılığı sunmaktadır.

MBA yapacağınız okul iş bulmanızda size ne kadar yardımcı olabilir?

Bir çok okulun Kariyer Danışma Servisi vardır ve bu servisin bir çok şirketle bağlantısı vardır. Ayrıca Mezunlar Derneği de bu bağlantıları genişletmek ve iyi pozisyonlarda çalışan eski mezunların yeni mezunlara iş bulmalarında yardımcı olmasını sağlarlar.

Kariyer Danışma Servisleri öğrencilerinin özgeçmişlerini toplar ve bunları danışmanlık şirketlerine ve şirketlerin insan kaynakları bölümlerine yollarlar.

Ayrıca MBA Birliği de bugün 10000den fazla üyesiyle yeni mezunlara iş bulma konusunda tavsiyeler vermektedirler. Bunun için
http://www.mbapodcaster.com/ adresinden yararlanabilirsiniz

 

 | Puan: 6,5 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan