İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729289870 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Mağdur olan bilgisayar öğreticileri bekliyor.

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 483750 Okunma | Yazar Yazan: admin | 11 Ekim 2007 16:10:41

Onlisanslilar.net Yöneticisi Caner Canan Şen'in basın açıklamasının tam metni:

Bizler 2005 yılında; öğretmen adayımız yok diye bilgisayar öğretmenliğine alınan, önlisans bilgisayar bölümü mezunlarıyız. Yurdumuzun değişik yerlerine atandık ve göreve başladık. Bu yenibir uygulama idi. Bizim konumumuz 657/4c kadrosu idi. Sözleşmelerimiz 0n (10) aylık olup, ders sayımıza göre maaş alacaktık. Sonra gelişmeler ve Danıştay kararı gereğince herkesi tam sözleşmeli alacağını açıklayan Milli eğitim bakanlığı; 2006 yılı okul bitimine yakın bizlerin 657/4b (tam yıl sözleşme) olamayacağını söyledi.
 
Dünyamız yıkıldı, umutlarımız kırıldı. Bu arada davalar açıldı, birleşme noktamız olan www.onlisanslilar.net  alanı haberleşme kanalımız oldu. 2006-2007 Eğitim öğretim yılında madur olmayacağımızı söyleyen Bakanlık bizi ancak ocak 2007’de 657/4c’ li olarak tekrar göreve başlattı. Ama yine değişik memleketlere sürdü.
 
Gel gör ki, yine Danıştay kararı (10 aylık sözleşme olmaz) 14 Mayıs 2007 de sözleşmelerimizi karşılıksız fesh etti. Şuan yaklaşık 3000 kişi işsiz ve bunalımda. Şahsen iki yıl eşimden ayrı çalıştım. Şubat 2007 de eş durumu yaptırdık. İki ay sonra ben işsiz kaldım. Bir ilçede olduğumdan çalışacağım bir iş de yok. Şimdi ben ne yapacağım. İkinci çocuğum olacak sevinçten dört köşe olmam gerekirken kahırdan ne yapacağımı bilmez durumdayım. Böyle bir şey nerde olabilir ki.
 
Ancak Türkiye de! Sayın bakanın, Personel genel müdürünün her çıktığı tv. Proğramına yüzlerce mail gönderdik. Sorunumuza çözüm üretir diye ; onlar hiçbir soruyu sordurtmadı bile. Yani anlayacağınız şuan ne adımız anılıyor ne sanımız. Bizim öğretmen olamayacağımızı söylüyorlar , o zaman üç yıldır nasıl bu işi yaptırıyordun? Biz zaten kadrolu olamıyoruz. Ama 657/4b olmamamız için bir sebeb yok ki. 4b li yaparsın adımıza öğretmen değil öğretici dersin ,formatör dersin, tekniker dersin… Sayın kıymetli basın mensupları ne olur siz sesimizi duyurun! Bizi bu şekilde mağdur etmelerine bari siz engel olun. İstediğimiz sadece işimiz, aşımız...
 
 
Hepinize saygılarımı sunar işlerinizde kolaylıklar dilerim.

 

 | Puan: 10 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan