İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729289235 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Öğretmen ve öğrencilere miting yasağı

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Okunma 369657 Okunma | Yazar Yazan: admin | 24 Ekim 2007 23:49:28

Milli Eğitim Bakanı Çelik, eğitim - öğretimin aksatılmaması, öğrencilerin istenmeyen bazı durumlarla karşılaşmaması bakımından, gösteri ve yürüyüşlere öğretmen ve öğrenci lerin katılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini bildirdi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, ''Eğitim öğretimin aksatılmaması, öğrencilerin istenmeyen bazı durumlarla karşılaşmaması ve zarar görmemesi, terör örgütünün kamuoyunda yaratmayı amaçladığı tedirginlik ve infial ortamına katkı sağlanmaması bakımından, söz konusu gösteri, toplantı ve yürüyüşlere yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer personelin katılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini'' bildirdi. Alınan bilgiye göre, Çelik, bir genelge yayımlayarak uyarılarda bulundu.

Çelik, genelgede ''terör örgütünün son günlerdeki kanlı eylemleri sonucu güvenlik güçlerinin ve sivil vatandaşların şehit edilmesinin toplumun tüm kesimlerini derinden etkilediğini ve yürekleri sızlattığını'' ifade etti.

''Verilen her şehidin, ülkemizin her yerinde ve her vatandaşında aynı ıstırabı ve acıyı uyandırdığından asla şüphemiz bulunmamaktadır'' diyen Çelik, şunları kaydetti: ''Bu durum haklı olarak kamuoyunda da infial derecesinde tepki ve hassasiyetlerin oluşmasına sebebiyet vermektedir. Bölücü terör örgütünün amacı, yıkıcı, kırıcı, korkutucu ve yıldırma hareketlerinde bulunarak ülkemizin huzur ortamını, milli birliğini ve bütünlüğünü bozmaya çalışmaktır. Bölücü terör örgütünce gerçekleştirilen kanlı eylemleri protesto amacıyla bazı sivil toplum kuruluşlarınca toplantı, gösteri ve yürüyüşler düzenlendiği, bu faaliyetlere okullarımızdaki yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer personelin katılmalarının da teşvik edildiği duyumları alınmaktadır.

Eğitim öğretimin aksatılmaması, öğrencilerimizin istenmeyen bazı durumlarla karşılaşmaması ve zarar görmemesi, bölücü terör örgütünün kamuoyunda yaratmayı amaçladığı tedirginlik ve infial ortamına katkı sağlanmaması bakımından, söz konusu gösteri, toplantı ve yürüyüşlere yönetici, öğretmen, öğrenci ve diğer personelimizin katılmasına kesinlikle izin verilmeyecektir.''

 

 | Puan: 10 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan