İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729269802 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

800 bin öğrencinin beklediği müjde

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 447086 Okunma | Yazar Yazan: admin | 20 Kasım 2007 13:27:19

Lise ve üniversiteden atılan 800 bin öğrencinin beklediği af için son viraja girildi. AK Parti yetkilileriyle görüşen öğrenci temsilcileri, Yasa en kısa sürede çıkacak' sözü aldı.

Bugün gazetesi'nin haberine göre, okullarından atılan ya da bir nedenle ilişiği kesilen yaklaşık 800 bin lise ve üniversite öğrencisinin dört gözle beklediği öğrenci affı yasa tasarısında sona gelindi. Öğrenci temsilcileri, AK Parti yetkilileriyle bir araya gelerek af tasarısının son durumu hakkında bilgi aldı.


Affın çıkması için bu güne kadar MHP, CHP ve BBP'yi ziyaret eden ve destek alan öğrenci temsilcileri, son olarak AK Parti yetkililerini ziyaret etti. TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil'i makamında ziyaret eden öğrenci temsilcilerinden Hasan Uçar, af konusunda destek istediklerini açıkladı. Görüşmeler sırasında Milletvekili Pakdil'in her zaman mağdurların yanında olduklarını söylediğini belirten öğrenci temsilcileri, AK Parti'nin bu işin takipçisi olacağını ve yasanın en kısa zamanda çıkacağı sözünü verdiklerini kaydetti.


ERDOĞAN TALİMAT VERDİ


Öğrenci temsilcileri, daha sonra Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Edibe Sözen'i ziyaret etti. Öğrenci temsilcileri, şunları söyledi: "Sayın Sözen bize öğrenci affının çıkması için çalışmaların son aşamaya geldiğini ve Başbakan Erdoğan'ın bu konuda talimat verdiğini söyledi. Öğrenci affına destek vereceklerini ifade ettiler. AK Parti MKYK toplantısında Başbakan ile MEB komisyonundaki vekillere öğrenci affı tekliflerinin içeriği ve kapsamı hakkında bilgi verilecek. Sözen, hazırlıkların son aşamaya gelindiğini, tüm öğrencilerin ilişiğinin nasıl ve ne şekilde kesildiği inceleneceğini bize anlattı" diye konuştu.


Bugün

 

 | Puan: 9,7 / 28 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan