İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729291268 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Yönetim Strateji Yarışması - Kaçımayın -

Kategori Kategori: Eğitim Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 454522 Okunma | Yazar Yazan: admin | 20 Kasım 2007 13:48:44

İndeks Yönetim Strateji Yarışması 11; Şehircilik'te başvuru süresi yoğun istek üzerine 10 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldı. Üniversitelerin üçüncü ve son sınıf öğrencileriyle iş hayatında en fazla beş yıl deneyimi olan gençlerin başvurabildiği yarışmaya, bir ay içinde yüzlerce kişi katıldı.

İndeks Yönetim Strateji Yarışması’nın başvuru süresi iki hafta uzatıldı. Yüzlerce kişinin katıldığı yarışmada, öğrenci ve profesyoneller kıyasıya yarışıyor.

İndeks Yönetim Strateji Yarışması başvuruları, 10 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldı. Yarışmada üniversite öğrencilerini yurtiçi ve yurtdışında staj, genç profesyonelleri ise eğitim ödülleri bekliyor. Yarışmaya katılmak için
http://indeksstrateji.insankaynaklari.com adresini tıklayın…

İndeks Yönetim Strateji Yarışması 11; Şehircilik’te başvuru süresi yoğun istek üzerine 10 Aralık Pazartesi gününe kadar uzatıldı. Üniversitelerin üçüncü ve son sınıf öğrencileriyle iş hayatında en fazla beş yıl deneyimi olan gençlerin başvurabildiği yarışmaya, bir ay içinde yüzlerce kişi katıldı.

Bu yıl 11’incisi düzenlenen yarışmanın konusu “şehircilik”. Yarışmada 71 üniversite öğrencisine Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde staj yapma olanağı sunuluyor. Ayrıca 25 öğrenci de çeşitli STK’larda staj yapma hakkı kazanacak. Yarışmada profesyonelleri de çeşitli ödüller bekliyor. 125 profesyonel özel eğitim kurumları ve üniversitelerde bedeli 600 YTL ile 4 bin YTL arasında değişen eğitim ve sertifika programlarıyla ödüllendirilecek.

Yarışmada ödüller bitmiyor
Yarışmada dereceye giren öğrenci ve profesyonellerin staj ve eğitim ödülleri dışında, soruları yanıtlayan yarışmacıları birbirinden değerli ödüller bekliyor. Yarışmaya başvuran yarışmacılar ilk etapta ön eleme sorusunu yanıtlayacak ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyelerinden oluşan bir ön jürinin onayından geçecek. Ön elemeyi başarıyla tamamlayan yarışmacılar, yarışmaya devam edebilecek. Ön elemeyi geçen yarışmacıları sürpriz ödüller bekliyor. Yarışmada bugün gelinen süreçte, başvuran yarışmacılar ön eleme sorusunu yanıtlamaya başladı. Ön eleme sürecinin ardından yarışmacılar kalan iki soruyu da yanıtlayıp son eleme aşamasına geçecek. Her iki sorunun ardından soruları yanıtlayan yarışmacılara yine sürpriz ödüller verilecek.

Yarışmaya nasıl katılacaksınız
Yarışmanın Web Adresi:
http://indeksstrateji.insankaynaklari.com.
Siteye
www.indeksiletisim.com ve www.insankaynaklari.com adreslerinden ulaşılabiliyor. Yarışmaya katılmak için http://indeksstrateji.insankaynaklari.com adresindeki başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Ardından “şehircilik” konulu kurgu senaryoyu okuyun.
Yarışma boyunca size senaryoyla ilgili yöneltilen soruları yanıtlayacaksınız.

Daha fazla bilgi için:
İndeks İçerik İletişim Danışmanlık
0212 347 70 70
www.indeksiletisim.com

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan