İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732462484 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Elektrik çalan Öğrenci 15 ay askerlik yapar!

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 428623 Okunma | Yazar Yazan: admin | 14 Ocak 2008 02:05:21

YÖK, üniversitelere gönderdiği yazıyla, 'elektrik hırsızlığı' yapan üniversite mezunlarının, yedek subay olma hakkını yitireceğini ve 15 ay er olarak yapacaklarını belirtti.

Yükseköğretİm Kurulu Başkanlığı (YÖK) üniversitelere gönderdiği yazıyla, ’elektrik hırsızlığı’ yapan üniversite mezunlarının, yedek subay olma hakkını yitireceğini, askerlik görevlerini 15 ay er olarak yapmak zorunda kalacağını belirterek, öğrencilerin uyarılmasını istedi.

 
Hayat pahalılığı altında ezilen ve çareyi kaçak elektrik kullanmakta bulan üniversite öğrencilerinin ileride kötü sürprizlere karşılaşmamaları için YÖK harekete geçti. YÖK, Milli Savunma Bakanlığı’nın uyarısıyla üniversitelere bir yazı göndererek öğrencilerin, mezuniyetin ardından askerlik görevini yaparken kötü sürprizlerle karşılaşmalarının önlenmesi için bilgilendirilmelerini istedi.
 
 
YÖK, üniversitelerden “yüzkızartıcı suç” işleyen üniversite mezunlarının yedek subay yapılmadığını, yapılan inceleme sonucu bu durumdaki kişilerin büyük bölümünün öğrenciliği sırasında kaldığı evlerde ya kendileri ya da kapatmayı ihmal ettikleri için üzerlerinde görünen saatlerden yapılan elektrik hırsızlığı olduğunun saptandığını belirtti.

 

 | Puan: 4,7 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan