İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731642936 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Açıköğretim kayıtlarında son gün çilesi

Kategori Kategori: Açık Öğretim Haberleri ( AÖF) | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 491712 Okunma | Yazar Yazan: admin | 13 Ekim 2008 23:56:07

Bursa'da açıköğretim kayıtlarını son güne bırakan yüzlerce öğrenci, irtibat bürosu önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

Mesai saatlerine kadar kuyruğa girenlerin işlemlerini yapmayı planlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bürosu görevlileri, tarihinin en yoğun gününü geçirecek.

Edinilen bilgiye göre, açıköğretim fakültesinde öğrenim görmeye hak kazananan yüzlerce öğrenci, kayıtlarını son güne bırakınca Fetiye Mahallesi Mudanya Caddesi üzerindeki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bursa Bürosu önünde uzun kuyruklar oluştu.

Sabah saatlerinde başlayan yoğunluk mesai bitimine kadar sürdü. İrtibat bürosunun bahçesine yetmeyen kuyruk, metrelerce uzadı. Kayıtlarını son güne bırakan yüzlerce öğrenci, ihmalkarlığının bedelini saatlarca bekleyerek ödedi. Son gün çilesine takılan binlerce öğrenci, "Bir daha kayıtlarımızı asla son gününe bırakamayız. Zamanında rahat rahat yaptırıp bu çileden kurtuluruz" dedi.

İlk kayıtlarda son gün olduğunu ifade eden büro yetkilileri ise 17.30'a kadar kuyruğa girenlerin işlemlerini gecenin ilerleyen saatlerine rağmen bitirmeye çalışacaklarını ifade etti. Tarihinin en yoğun gününü geçirecek büro çalışanlarının kuryuğu eritmek için gece geç saatlere kadar çalışması beklenirken, yarından itibaren başlayacak mazeretli kayıtların 17 Ekim'e kadar süreceği ifade edildi.

 

 | Puan: 6,1 / 7 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan