İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729278820 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

İBB Burs sonuçları internette

Kategori Kategori: Belediye Bursları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 977425 Okunma | Yazar Yazan: admin | 20 Ekim 2008 03:38:57

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) üniversite öğrencilerine verdiği eğitim yardımı sonuçları yarın açıklanacak

İBB'den yapılan açıklamada, başvuruları dün sona eren eğitim yardımında tüm işlemlerin elektronik ortamda gerçekleştirildiği ifade edilerek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından dağıtılan eğitim yardımını almaya hak kazananların isimlerinin yarın www.ibb.gov.tr  adresinden açıklanacağı kaydedildi.

50 BİN ÖĞRENCİYE BURS

Eğitim yardımının üniversitelerin ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora bölümlerinde okuyan 50 bin öğrenciye verileceği belirtilen açıklamada, eğitim yardımına belediyenin internet sitesi üzerinden İstanbul'da okuyan 101 bin üniversite öğrencisinin başvurduğu ifade edildi.

Açıklamada, bu yıl eğitim yardımı miktarında ve bu yardımdan yararlanacak öğrenci sayısında herhangi bir değişiklik yapılmayarak, 50 bin öğrenciye toplam 36 milyon 680 bin YTL eğitim yardımı yapılacağı vurgulandı.

AYLIK 100 YTL

Eğitim yardımlarından bu yıl 46 bin 400 lisans ve ön lisans, 3 bin yüksek lisans ve 600 doktora öğrencisinin faydalanacağı ifade edilen açıklamada, eğitim yardımları kapsamında 7 ay süresince lisans ve ön lisans öğrencilerine aylık 100'er, yüksek lisans öğrencilerine 150'şer, doktora öğrencisine ise 250'şer YTL ödeme yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, yapılacak toplam yardım miktarının yüzde 5'inin (2 bin 500 öğrenci) yabancı uyruklu öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Yardımların, 18 Aralık tarihinden başlayarak Haziran ayını da kapsayacak şekilde her ayın ikinci haftasında öğrencilerin Ziraat Bankası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılacak olan hesaplara yatırılacağı bildirildi.

 

 | Puan: 8,2 / 42 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan