İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731902919 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Tercih Sonuçları 20 Ağustos'ta

Kategori Kategori: SBS - KPSS - ALES | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 920935 Okunma | Yazar Yazan: admin | 18 Ağustos 2007 22:59:22

ÖSS sonuçlarının 12 Temmuz'da açıklanmasından sonra adaylar, 23 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında tercih listelerini oluşturarak ÖSYM'ye bildirdiler. ÖSYM'nin yerleştirme sonuçlarını 20 Ağustos'a kadar açıklaması bekleniyor.

Bu tarihten sonra, üniversiteye yerleşen adaylar için kayıt telaşı başlayacak. Bir yere yerleşemeyen adaylar, boş kalan kontenjanlar için ek kontenjan dönemini bekleyip, 2008 ÖSS için hazırlık planlarını yapacak.

Yerleştirme sonuçlarını beklendiği bu durağan dönemde, artık dikkatler liselerin ÖSS’de gösterdiği başarıya odaklanmış durumda. İstanbul Kültür Üniversitesi ArGe Merkezi, 2007 ÖSS verilerini işleyerek liselerin ÖSS başarısını belirledi. Merkez Müdür Yardımcısı Burak Kılanç tarafından koordine edilen ve 2007 Liseler ÖSS Ligi adı verilen çalışmanın detayları
www.dogrutercih.com sitesinde yer alıyor.

Lise 1’den Lise 2’ye geçenler için önemli uyarı
Genel lise grubunda yer alan liselerde okuyan ve lise 1’den lise 2’ye geçen öğrenciler için çok önemli günler yaklaşıyor. Okulların başlamasından önce bu öğrencilerin, lisedeki alanlarını belirlemeleri gerekiyor. Öğrencinin seçeceği alan, birkaç sene sonra gireceği ÖSS’de tercih edebileceği bölümleri büyük oranda belirliyor.

 

 | Puan: 6,2 / 5 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan