İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729291776 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Google, iPhone'u silecek !

Kategori Kategori: Bilim - Teknoloji | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 462427 Okunma | Yazar Yazan: admin | 19 Şubat 2009 22:05:50

Google'dan, iPhone'u piyasadan silecek cep telefonu...

Vodafone, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde yaptığı açıklama ile Google destekli Android işletim sistemine sahip ikinci telefonun duyurusunu yaptı.

Dokunmatik ekranlı yeni "Magic," ilk Google Phone (G1) gibi yine HTC tarafından üretilecek ve Wi-Fi, 3.2 megapiksel kamera ve GPS özelliklerine, ayrıca da G1'de kullanılan Android işletim sisteminin bir üst versiyonuna sahip olacak.

G1'in yana doğru açılan klavyesinden farklı olarak HTC Magic'de dokunmatik klavye olacak. G1'in iPhone'dan en büyük farkı olarak görülen klavyesinin olmaması yerden tasarruf sağlayacak ve Magic, G1'in hantal ve kullanışsız olarak değerlendiren tasarımdan daha ince bir yapıda olacak.

HTC Magic'in dağıtımının, G1 gibi yine T-mobile firması tarafından yapılacağı düşünülüyor. The Independent'taki bilgilere göre, Magic İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa ve İtalya'da satışa sunulacak ancak tarih henüz açıklanmadı.

 

 | Puan: 10 / 7 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan