İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729926806 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Kavram olimpiyatlarına ünlü yağdı

Kategori Kategori: Etkinlik Rehberi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 568569 Okunma | Yazar Yazan: admin | 10 Nisan 2009 00:02:44

Kavram Olimpiyatları’nın bu yıl ki ödül töreni geçtiğimiz gün Profilo Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Kavram Dershaneleri’nce 9.sınıf, 10.sınıf ve 11.sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Kavram Olimpiyatları’nın ödül törenine çok sayıda bilim adamı, sanatçı ve eğitimci katıldı.

Törene, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, Tamer Karadağlı, Nil Burak, Talat Bulut, Işın Karaca, İbrahim Kutluay, Erkan Petekkaya, Ayça Varlıer, Sevinç Erbulak, Ziynet Sali, Nalan, Zeynep Dizdar, Betül Demir, Özgün katıldı.

Törende “Sonbahar” dizisi ekibine yılın dizisi, “Pazar Sürprizi” programına yılın en başarılı magazin programı, “% 100 Futbol” programına yılın en başarılı spor programı, “Şebo Show”a yılın en iyi radyo programı ödülü verildi.

Kavram Dershaneleri’ nin bu töreninde ödüller, bakanlık üst düzey yöneticileri ve sanatçılar tarafından verildi.

Kavram Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Durmuş, “Sanata ve sanatçıya verdiğimiz değeri eğitimle birleştirmenin önemine sonuna kadar inanıyoruz. Hedefimiz bilinçli, ne yaptığını bilen, kültür ve bilgi düzeyi yüksek Türk Gençliği yetiştirmek. Bu ödüller de ne kadar doğru bir iş yaptığımızın kanıtıdır .”dedi.

15 yıldır Dinçer Karacalar tarafından organize edilen Kavram Olimpiyatları’nda öğrenciler bugüne kadar 200’e yakın sanatçı ile tanışma imkanı buldular.

 

 | Puan: 10 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan