İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732014828 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

ÖSS'yi çeksem kısa film olur

Kategori Kategori: YGS ve LYS Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 401898 Okunma | Yazar Yazan: admin | 05 Haziran 2009 23:29:28

Lise öğrencilerinin ÖSS hakkındaki düşüncelerini ve deneyimlerini ortaya çıkarmak amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi bir yarışma düzenliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi, lise öğrencilerinin Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavı (ÖSS) hakkındaki düşüncelerini ortaya çıkarmak amacıyla, ''ÖSS'yi Çeksem Kısa Film Olur'' yarışması düzenliyor.

Bahçeşehir Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul çapındaki lise öğrencileri arasında düzenlenen ÖSS konulu kurmaca kısa film yarışmasının amacının, liselilerin sınava dair düşünce ve deneyimlerini yaratıcı bir platforma taşımak olduğu bildirildi.

Lise öğrencilerinin, sınavla ilgili sıra dışı fikirlerini cep telefonu, kamera veya istedikleri formatta çekerek yarışmaya katılabilecekleri belirtildi.

Yarışmanın birincisinin dijital handy-cam kamera, ikincisinin fotoğraf makinesi, üçüncüsünün ise i-pod ile ödüllendirileceği açıklandı.

Açıklamada, 1 Temmuza kadar yarışmaya başvurulabileceği kaydedildi.

 

 | Puan: 6 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan