İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729888561 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Yurtdışında Üniversite Eğitimi Düşünüyorsanız Bu Haber Size göre

Kategori Kategori: Yurtdışı Eğitim | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 594747 Okunma | Yazar Yazan: admin | 15 Temmuz 2009 17:30:12

HERIOT WATT VE STIRLING ÜNİVERSİTELERİNDEN ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMLARINDA %50 İNDİRİM İMKANI

 
  • 3 ADET %50 AKADEMİK BAŞARI BURSU*
  • 15 ADET 1500 GBP’YE VARAN BURSLAR*

 


BAŞLANGIÇ TARİHLERİ: EYLÜL 2009 VE OCAK 2010 BAŞLANGIÇ DÖNEMLERİ


Heriot Watt University Uluslar arası Eğitim Merkezi (International Study Centre-ISC), uluslar arası öğrencilerin lisans ve yüksek lisans programlarına hazırlanmaları için tasarlanmıştır. Uluslar arası Eğitim Merkezi (ISC) kampus içerisinde olup, tüm üniversitenin imkanlarından yararlanabilmeyi sağlamaktadır.

 
Heriot Watt University 2008 yılında Times Higher Education’ın verdiği İskoçya’daki Üniversiteler içerisinde Seçkin Universiteler Uluslar arası Başarı” ödülünü almıştır.
 

Uluslar arası alanda en çok bilinen eğitim alanları: Bilim, İşletme ve Mühendislik

Kampus lokasyonu: Edinburgh

LİSANS HAZIRLIK BURSLARINDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN İYİ BİR LİSE NOT ORTALAMASI VE AKADEMİK BAŞARIYA SAHİP OLMASI, MASTER ÖNCESİ PROGRAM BURSLARINDAN YARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARIYA SAHİP OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

 
Son başvuru tarihi: 21 Ağustos 2009

• Burslar Lisans ve Yüksek Lisans programları için ön kabul sağlayan öğrencilerin ödemeleri gereken ücretlerden düşülecektir.
• Pre-Master programlarında burslar 1000 GBP

 
 

 
  • 3 ADET %50 AKADEMİK BAŞARI BURSU*
  • 15 ADET 1500 GBP’YE VARAN BURSLAR*

BAŞLANGIÇ TARİHLERİ: EYLÜL 2009 VE OCAK 2010 BAŞLANGIÇ DÖNEMLERİ


Striling University Uluslar arası Eğitim Merkezi (nternational Study Centre-ISC), uluslar arası öğrencilerin lisans ve yüksek lisans programlarına hazırlanmaları için tasarlanmıştır. Uluslar arası Eğitim Merkezi (ISC) kampus içerisinde olup, tüm üniversitenin imkanlarından yararlanabilmeyi sağlamaktadır.

 
Stirling University yüksek kaliteli akademik programlarıyla ünlüdür. Times’ın En İyi 100 Üniversitesi listesinde 2005 yılında Öğretim Teknikleri kategorisinde 10. Üniversite başarısına sahip olmuştur.
 

2008 yılı, Yüksek Eğitim İstatistikleri Acentası’nın (Higher Education Statistics Agency) yapmış olduğu araştırmaya göre mezunlarının %96’sı ilk 6 aydan sonra işe girmektedir.

 
Eğitimde en güçlü olduğu alanlar: Finans, Muhasebe, Medya, Gazetecilik ve İşletme
 

Kampus lokasyonu: Büyük Britanya’nın en iyi üniversite kampüslerinden birine sahip olan Stirling University, Glasgow ve Edingburgh’tan sadece 40 dakika trenle ulaşım mesafesindedir.


LİSANS HAZIRLIK BURSLARINDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN İYİ BİR LİSE NOT ORTALAMASI VE AKADEMİK BAŞARIYA SAHİP OLMASI, MASTER ÖNCESİ PROGRAM BURSLARINDAN YARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARIYA SAHİP OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

 
Son başvuru tarihi: 21 Ağustos 2009
 


• Burslar Lisans ve Yüksek Lisans programları için ön kabul sağlayan öğrencilerin ödemeleri gereken ücretlerden düşülecektir.
• Pre-Master programlarında burslar 1000 GBP


EMBASSY CES / INTERNATIONAL STUDY CENTERS

Sussex University Foundation  www.studygroup.com/isc/surrey/

Sussex Universitesi İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden birisidir. İngiltere’nin güneyinde bulunan Brighton şehrinde büyük bir kampüs içerisinde eğitim veren Sussex University, yabancı öğrenciler için bir akademik yıl süren foundation eğitimi vermektedir.

 
İşletme ve Yönetim, Mühendislik ve Bilgisayar, Hukuk ve Sosyal Bilimler ve Doğal Bilimler alanlarında verilen hazırlık yılı eğitimi sonrası öğrenci Sussex Universitesinde veya başka bir İngiliz Devlet Üniversitesinde 1. sınıftan eğitiminde başlayabilir. 3 dönem Foundation  program ücreti 7875 GBP dir.
 

Surrey University Foundation  http://www.studygroup.com/isc/surrey


Surrey Üniversitesi mezunlarına en çok iş bulduran ve çalışan memnuniyeti konusunda sıralamada oldukça iyi yer alan bir Universitedir. Eylül ve Ocak ayında ortalama IELTS 5.0 seviyesinde olan tüm öğrenciler Surrey Universitesi bünyesinde pek çok hazırlık programına katılabilir. İşletme, Yönetim, mühendislik ve sağlık hizmetleri adı altında farklı formatta hazırlanan foundation programları oldukça kalitelidir. Ayrıca Tıp ve sağlık hizmetleri konusunda Pre-Medical program sunan nadir okullardan biridir.  İngiltere en iyi Universite sıralamasında oldukça iyi bir yerdedir. 3 dönem halinde sunulan foundation program ise 7875 GBP dir.
 
Heriot-Watt University foundatıon http://www.studygroup.com/isc/heriotwatt
Edinburga yakın son derece dinamik ve cosmopolitan bir şehirde yer alan Heriot Watt Universite İngilteredeki en eski 8 Üniversiteden biridir. 2008 Times Ranking e gore 123 Üniversite içinde ilk 40 içinde seçilmiştir.  Özellikle İşletme, Mühendislik Dil bilimleri,ve Bilim dallarında oldukça iyi bir yerdedir. İş ve sektörel alanda ilişkileri ile mezun öğrencilerine iş referansı vermek konusunda iyidir.
 
Mezun olduktan sonar İngilterede 2 sene kalıp çalışma müsadesi alınır. İlk yıl hem foundation hemde Universite ilk senesini aynı anda okuyarak bir yıl kazanılmakta ve Universite 3 yılda bitmektedir. Foundation kurs ücreti  3 dönem için  7875 GBP dir.

University of Stirling foundation  http://www.studygroup.com/isc/stirling


İskoçyada yer alan University of Stirling Glasgow’a bir saat mesafededir. Universitenin ilk yılı ve hazırlık aynı yıl okuyarak Öğrenci direkt 2. Yıldan başlatılır. Bu da hem paradan hem de zamandan kazandırır. Foundation programı ise üç şekilde tasarlanmış ve her pathway ise aşagıdaki gibi belirlenmiştir. Foundation Kurs ücretleri ise  3 dönem için £7875 GBP dir.
 
 
Leicester University Foundation http://www.studygroup.com/isc/leicester

Times sonuçlarına gore 2008-09 yılının Üniversitesi seçilen Leicester University sıralamada oldukça iyi durumdadır. Örneğin  2008 yılı Mühendislikte ilk dörtte olan okul genel ortalamada 14.cü sıradadır. Ortalama senelik foundation ücreti  7875 GBP dir.
 

Lancaster University  Foundation www.studygroup.com/isc/lancaster


İngiltere Universite ortalamasında çok iyi bir yerde olan okul özellikle Business da LSE den sonra ikinci sıradadır. Lancaster şehir olarak Manchestera çok yakındır. Foundation programları ise 8400  GBPdir.

Universityof Huddersfield www.studygroup.com/isc/huddersfiel

Yeniliğe açık bir Universite olan Huddersfield oldukça uzun ve eski bir tarihe sahiptir. Manchestera yakın olan şehirde yaşam maliyetlerinin düşük olması bu Universiteyi çekici hale getirmektedir. Foundation programları üç dönem ücreti ise 6195 GBPdir.


Herriot Watt University Foundation  www.studygroup.com/isc/heriotwatt
 
The Sunday Times a gore 123 tane Universite içinde ilk 41 arasındadır. İngilterenin en eski sekiz Üniversiteden biri olan Herriot Watt Universitesi Edinburga yakın dır. Eylül ve Ocak başlangıcı olan foundation kurs ücreti 3 Dönem program 6600 GBPdir


Keele University Foundation   http://www.studygroup.com/isc/keele/

Londraya iki saat mesafede ve Manchester a bir saat mesafede bulunan Keele University sıralamada ilk 40 ın içindedir. İngilizce hazırlık, Pre –Master , Foundation sunmakta ve ayrıca dört dönem süren ve Üniversitenin ilk yılını ve Hazırlığı aynı anda veren bir program sunar.  3 dönem foundation programı 6600 GBP ve 4 dönem hazırlık ve  Universitenin ilk yılı ise  olan bir yıllık  ücreti 11 600 GBP dir.  


Liverpool John Moores University http://www.studygroup.com/isc/ljmu/

Liverpool John Moores Üniversity  foundation programı yanı sıra Pre master  ile MBA programı da sunmaktadır.  3 Dönem foundation hazırlık programı 6600 GBPdir.

 
Daha detaylı bilgi isterseniz formu doldurunuz. Form için bağlantıyı tıklayınız. http://www.globalvizyon.com/bilgiformu/bilgiformu/

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan