İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731886786 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Kaliteli Eğitim için Kaliteli Altyapı

Kategori Kategori: Üniversite | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 389486 Okunma | Yazar Yazan: admin | 27 Ağustos 2007 23:45:41

Kurulduğu günden bu yana değişik mekanlarda eğitim veren Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bir hayal gerçeğe dönüşüyor. Fakültenin ,cesur yürekli, yönetim kadrosu Rektör Prof. Dr. Ülkü Bayındır ve İzmir Valiliğinin cesaret veren yönlendirmeleri sonucu yeni bina kompleksi için zor bir süreci başlattı.

39 yıldır Türk basınına değerli kalemler yetiştiren bu özelliğiyle de sektörün en önemli altyapısı durumunda olan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor.

Dönemin İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal'ın himayesinde şekillenen süreç, bugünün İzmir Valisi Cahit Kıraç tarafından da aynı destekle devam etti. 06 Eylül 2007 tarihinde saat 18:00'de kompleksin temeli atılacak. Ege Üniversitesi kampus alanı içinde belirlenen bölgede yapılması planlanan yeni bina kompleksi için harekete geçen İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Bülend Göksel ve Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunlar Derneği(EGEİLET-DER) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kavaklı önderliğindeki kurul, bu büyük projeye İzmirliler'in sahip çıkacağı fikrinden hareketle bir bağış kampanyası başlattı. Kampanya tam da beklendiği gibi İzmirlilerden büyük destek gördü.

Toplanan ilk bağışlarla kolları sıvayan fakülte ve dernek yönetimi, kısa bir sürede Ege Üniversitesi Rektörlüğü önderliğinde ihaleyi gerçekleştirerek, inşaata ilk harcın konulacağı güne geldi. Bir büyük hayalden gerçeğe dönüşen projede hedef, yine İzmirlilerin büyük katkılarıyla, inşaatı kısa sürede bitirmek.

ULUSLARARASI STANDARTLARDA BİR PROJE

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi, projenin tamamlanmasıyla uluslararası standartlarda bir bina kompleksine kavuşmuş olacak. 8296 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 14 bin 93 metrekarelik bir alana sahip olacak bina değişik büyüklüklerde ve farklı amaçlara uygun olarak kullanılabilecek sınıflar, konferans salonlar, televizyon, radyo, seslendirme ve fotoğraf stüdyoları, kurgu, yayın, toplantı odaları, sinema salonu, personel çalışma alanları ve diğer ihtiyaçlar için planlanmış bölümlerden oluşuyor.Tek amacı geleceğin iletişimcilerine daha iyi şartlarda eğitim vermek olan projede başta İzmir basın camiası olmak üzere iş dünyasının verdiği büyük destek bu büyük sorumluluğu sırtlanan cesur yüreklere daha da çok cesaret veriyor.

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan