İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729857562 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

ÖSS yerleştirme sonuçları

Kategori Kategori: YGS ve LYS Haberleri | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 408225 Okunma | Yazar Yazan: admin | 11 Ağustos 2009 18:54:21

Cuma günü açıklanması beklenen ÖSS yerleştirme sonuçları AÇIKLANIYOR.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, ÖSS Yerleştirme sonuçlarının yarın açıklanacağını bildirdi.

Daha önce sonuçların cuma günü açıklanması bekleniyordu. Ancak bu açıklamayla birlikte sonuçların 2 GÜN erken yani yarın (çarşamba) açıklacağı kesinleşmiş oldu..
 
 
 

Yurtdışından seçkin Üniversite Yetkilileri 22 ve 23 Ağustos’ta sizlerle buluşuyor.

Yurtdışı Eğitim Sektörünün Öncü ve Deneyimli Kurumlarıyla Kayıt İşlemlerinizi Yaptırın, Ayağınıza Kadar Gelen Bu Fırsatı Kaçırmayın!

 

3ieft_katilimci-liste

 3unikayit

 
  • Farklı Ülkelerden Üniversiteler
  • Kolejler
  • Akademik Dil Eğitimi Programları
  • Üniversite Hazırlık Programları

ve daha birçok seçenekler sizleri bekliyor….

 

ÖSS neticelerinizin belli olmasını takiben gerçekleştirilecek olan Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri’nde geleceğinizle ilgili bu önemli kararı vermeden önce farklı alternatifler ve yurtdışında lisans eğitimi hakkında bilgi alabilir ve etkinlik esnasında okullara başvurunuzu direkt olarak yapabilirsiniz.

ieft-uni-468x60-ingiltere-universiteleri

Birçok ülkeden üniversite temsilcilerinin yer alacağı 'IEFT Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri' ;

  • 22 Ağustos 2009 – Ankara Sheraton Otel
  • 23 Ağustos 2009 – İstanbul Hyatt Regency Otel’de düzenlenecektir.
 

Etkinliğe; ABD, Almanya, Kanada, İngiltere, Hollanda, Avustralya, Fransa, İsviçre, Polonya, İtalya, İspanya, Macaristan, Malta, Rusya, Ukrayna, Yeni Zelanda, Estonya, Litvanya, gibi ülkelerden American Intercontinental University London, Cambridge Education Group, ESLI Canada, Trinity Western University, US Scholarship Universities, Kaplan Aspect, The University of Chichester, Thompson Rivers University, Tomsk Polytechnic University, CEU Business School, Chichester College, US Scholarship Universities  gibi saygın üniversite ve kolejlerin temsilcilerinin yanı sıra Alternatif Yurtdışı Eğitim, Global Vizyon Yurtdışı Eğitim, Network Yurtdışı Eğitim gibi Türkiye'nin önde gelen danışmanlık şirketleri  katılmaktadır.

IEFT Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri’nde; mühendislikten tıp’a, sosyal bilimlerden temel bilimlere kadar lisans eğitimi konularında okul temsilcilerinden bilgi edinebilir, direkt olarak başvuruda bulunabilirsiniz.

 Yurtdışındaki üniversite ve kolejlere, ‘IEFT Yurtdışı Üniversite Kayıt Günleri’nde’ anında kayıt yaptırıp Eylül ayında eğitime başlayabilme fırsatını kaçırmayın!

 

 ieft_uni-468x60-genel

 

Tüm ziyaretçilere ücretsiz olarak açık olan kayıt günlerine katılmak için tek yapmanız gereken web sitemizde yer alan Online Davetiye 'yi doldurmak…  

 

 online_davetiye_button

 (Üniversite kayıt günlerine girişte zaman kaybetmemek, yurtdışı burs ve indirim şanslarını elde etmek için mutlaka ücretsiz online davetiyenizi alın !...)

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan