İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729958314 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Ankara Araştırmaları Merkezi kuruluyor

Kategori Kategori: Kültür - Sanat | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 514383 Okunma | Yazar Yazan: admin | 06 Eylül 2009 15:02:48

Ankara Üniversitesinden adını aldığı kente vefa. Üniversite Ankara’nın tarihi, kültürel geçmişini araştıracak ve gelecekle ilgili bilimsel çalışmalar üretecek merkez kuruyor.

 Ankara Üniversitesi ismini aldığı kente sahip çıkıyor. Üniversitede kurulacak Araştırma Merkezinde kentin tarihi, kültürüyle ilgili bilimsel çalışmalar yapılacak. Başkent’in geleceğiyle ilgili projeler geliştirilecek.

Ankara Üniversitesi Rektörlüğünden alınan bilgiye göre yakında kurulacak Merkez, Ankara ile ilgili yapılmış her türlü bilimsel çalışmayı derleyip toplayacak. Ankara’yla ilgili çalışma yapacaklara yardımcı olacak, yine bu konuda yapılacak çalışmaları özendirecek bir bilimsel üs olacak. Burada Ankara’nın kültürü, her türlü mimari yapısı, gelişimi, tarihi ile ilgili bütün çalışmalar bir araya getirilecek. Diğer taraftan da Ankara ile ilgili örneğin “50 yıl sonra Ankara” gibi kentin geleceğiyle ilgili düşüncelerin üretileceği çalışmalar yapılacak. Bu çalışmalar Ankara’nın eksiklerini de gidermeye yardımcı olacak. Ankara ile ilgili sohbet toplantıları yapılacak.

Merkezin Ankara’ya yakışan ve Ankara’nın simgesi tarihi bir mekanda faaliyet göstermesi için de çalışmalar sürüyor.

 

 | Puan: 10 / 2 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan