İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732630808 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Öğrenim Kredisini Ödemeyenlere Haciz Şoku

Kategori Kategori: Yurt Kur Bursları | Yorumlar 2 Yorum | Okunma 698805 Okunma | Yazar Yazan: admin | 14 Eylül 2009 16:35:40

Üniversite eğitimi sırasında Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrenim ve harç kredisi alanlar dikkat. Borçlarınızın yeniden yapılandırılması için başvuru yapmazsanız bir ay sonra haciz gelecek.

Üniversite eğitimi sırasında Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrenim ve harç kredisi alanlar dikkat. Borçlarınızın yeniden yapılandırılması için başvuru yapmazsanız bir ay sonra haciz gelecek.

1 MİLYON KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın verdiği bilgiye göre katkı ve öğrenim kredisi alan 1 milyon 41 bin kişi borçlarını geri ödemedi. Bin liralık borçlar işleyen faizlerle 8-9 bin liraya çıktı. Kurum borçların daha rahat kapatılması için şimdi yeni bir ödeme planı hazırlandı.

ÖDEME SEÇENEĞİ ÇOK

Buna göre borçlarını bir defada ödemek isteyenlerin borçlarındaki gecikme faizinin yüzde 75'i silinecek. 12 ayda taksitle ödeme yapmayı kabul edenlerin gecikme faizlerinin yüzde 50'si, 24 ayda taksitle ödemeyi seçeneklerin gecikme faizlerinin yüzde 25'i, 36 ayda taksitle ödemeyi seçenlerin gecikme faizlerinin ise yüzde 10'u silinecek.

HACİZ UYARISI

Borçların yeniden yapılandırılması için 12 Ekim'e kadar süre var. Bu sürede borçlarını ödemek için başvuru yapmayanları ise haciz bekliyor. Kredi Yurtlar Kurumu 12 Ekim'den sonra borçlarını yeniden yapılandırmayanlarla ilgili haciz işlemi başlatacak.

 

 | Puan: 5,5 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

igein { 25 Mayıs 2014 12:32:05 }
Dikkat.
Kisisel is için bir kredi ihtiyaci mi? hemen tamam da kredi transferi için simdi (igein_h_yizevbekhai@admin.in.th): evet bu email irtibata geçerseniz.
şakir yeşilyurt { 08 Haziran 2011 15:45:09 }
Merhabalar..
Burs almak istiyorum nereye nasıl başvurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan