İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732970751 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Sınavda başarılı olana araba bedava

Kategori Kategori: Belediye Bursları | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 720646 Okunma | Yazar Yazan: admin | 02 Şubat 2010 14:03:57

Üniversite sınavına girecek adaylar müjde! ilk 10'a girecek öğrencilere otomobil geliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavında ilk 10'a girecek kentte öğrenim gören öğrencileri otomobille, ilk bine girenleri ise dizüstü bilgisayarla ödüllendirecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin motivasyonuna katkı sağlamak için bir kampanya düzenlediklerini belirtti.

Önemli bir sosyal sorumluluk projesi olan bu kampanyayla gençleri sınavlara daha iyi motive etmeyi amaçladıklarını ifade eden Altepe, toplumun her kesimini kapsayan farklı çalışmaların yanında sosyal sorumluluk gereği gençlerin eğitimine de büyük önem verdiklerini bildirdi.

Gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için merkezi hükümetin yetişemediği konulara yerel yönetimler olarak eğildiklerini belirten Altepe, şunları kaydetti:

''Eşit ağırlıklı 1-2, sayısal 1-2, sözel 1-2 ve yabancı dil olmak üzere 7 kategoride yapılacak sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonuna katkı sağlamak istiyoruz. Her kategoride ilk 10'a giren Bursa'daki liselerden mezun olmuş gençlerimize birer sıfır kilometre otomobil hediye edeceğiz. Yine ilk bine giren öğrencilerimizi de dizüstü bilgisayarla ödüllendireceğiz. Gençlerimizin bu sınava daha iyi hazırlanmalarını, performanslarını daha iyi değerlendirmelerini ve hedefe ulaşmalarını teşvik etmek istiyoruz.''

 

 | Puan: 10 / 3 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan