İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729975464 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Katsayı Sorunu Çözülecek

Kategori Kategori: Diğer Haberler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 476361 Okunma | Yazar Yazan: admin | 20 Şubat 2010 18:19:37

Danıştayın YÖK'ün itirazını reddetmesinin ardından YÖK Üyesi Prof. Dr. Şimşek, yeni formülün hazır olduğunu ifade etti.


YÖK Üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek, Danıştayın YÖK'ün itirazını reddetmesinin ardından gazetecilerin ''Katsayı oranlarındaki değişiklik dışında yeni bir düzenleme olacak mı?'' sorusuna, ''Yok olmayacak'' yanıtını verdi.

Şimşek, YÖK Genel Kurulu toplantısının ardından binadan ayrılırken gazetecilerin Danıştayın YÖK'ün itirazını reddetmesi ile ilgili sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin, ''Yeni uygulamaya ilişkin formülünüz hazır mı?'' sorusu üzerine Şimşek, ''Gayet tabii'' dedi.

''Katsayı oranlarında değişiklik dışında yeni bir düzenleme olacak mı?'' sorusuna, Şimşek, ''Yok olmayacak'' yanıtını verdi.

Şimşek, ''Katsayı oranlarında yine makas ile ilgili bir düzenleme mi yapılacak?'' sorusunu, ''Muhtemelen'' diye yanıtladı.

Eski sisteme dönülmesinin mümkün olmadığını söyleyen Şimşek, ''Yeni düzenleme ile ilgili kararın Genel Kurul toplantısında alınacağını, bunun dışında açıklama yapmanın doğru olmadığını'' ifade etti.

Bugünkü toplantıda, Genel Kurulun toplantı tarihinin 4 Mart olarak belirlendiğini kaydeden Şimşek, şu anda olağanüstü toplantının gündemde olmadığını ifade etti. Şimşek, ''Bu ülkenin kanunlarına saygılıyız. Danıştay üyeleri de bu ülkenin yetiştirdiği değerli hukukçularımızdır. Dolayısıyla onların da bu açıdan bakmalarında fayda vardı, diye düşünüyorum'' dedi.

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan