İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729851717 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

100 dilek 100 gülen yüz projesi

Kategori Kategori: Etkinlik Rehberi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 503414 Okunma | Yazar Yazan: admin | 30 Mart 2010 14:19:47

İhtiyaç sahibi çocukların hayallerini '100 dilek 100 gülen yüz projesi' gerçekleştirecek.

İzcilik Hatay Temsilcisi Mehmet Hüseyin Zorkun bu güne kadar gerçekleştirdikleri her öğrenciye bir kitap ve her okula bir kütüphane projesi ile kitap toplama kampanyası, çevreni koru ve yeşile sahip çık projesi ile fidan dikme, gençlik nereye gidiyor projesi kapsamında bıçağı bırak - kalemi al, sağlıklı yaşam için spor yap projesi ile sportif alanlarda başarılı çalışmalara bir yenisini daha eklemek için harekete geçtiklerini söyledi.

Proje kapsamında 1 Nisandan itibaren her ay çocukların dileklerini toplayacaklarını belirten Zorkun, "Her 100 dilek bize ulaştığında bu dileklerin gerçekleşmesi için gerekli çalışmayı yapacağız. Her 100 dileğin gerçekleşmesi sonucunda yeni bir 100 dilek toplanacak ve bu proje sürekli olarak devam edecektir. Çocukların dilekleri konusunda bir sınırlama olmayacak." dedi.

Gazeteci Zorkun, '100 dilek, 100 gülen yüz' projesi ile ihtiyaç sahibi olan tüm çocukların yüzlerini güldürmeyi hedeflediklerini dile getirerek, "Her çocuk mutlu olmayı ve gülmeyi hak ediyor. Biz anlamlı bir proje ile yola çıkıyoruz. Bu projenin herkesin desteği ile her geçen ay büyük bir ilgi görerek, çığ gibi büyüyeceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

 | Puan: 10 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan