İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 729861373 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

ÜDS Ekim Dönemi Başvuruları Başladı

Kategori Kategori: Sınav Takvimi | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 374814 Okunma | Yazar Yazan: admin | 03 Eylül 2007 19:19:35

ÜDS 2007 Ekim dönemi başvuruları başladı. Başvurular 12 Eylül'de sona erecek. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, doçent adaylarının ÜDS'ye girmesi gerektiğini hatırlatarak, sınavla ilgili bilgi verdi.

ÜDS'nin Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinde, fen bilimleri, sağlık bilimleri ve sosyal bilimler olmak üzere 3 ayrı alanda, yılda iki kez Mart ve Ekim aylarında yapıldığını anımsatan Yarımağan, sınavın ÖSYM tarafından, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van illeri ile Lefkoşa'da, merkezi olarak gerçekleştirileceğini bildirdi.

Adayların, 7 Ekim 2007'de yapılacak sınav için başvurularını 12 Eylül'e kadar yapmaları gerekiyor. Başvuru evraklarını üniversite rektörlüklerinden alacak adaylar, 3-10 Eylül tarihleri arasında sınav ücretini bankaya yatıracaklar. Başvurular elektronik ortamda yapılacak.

2006-ÜDS Mart, Ekim veya 2007-ÜDS Mart dönemine başvuran adaylar, 2007-ÜDS Ekim dönemi başvurularını bireysel olarak internet aracılığıyla yapabilecekler. Söz konusu dönemlerde ÜDS'ye başvurmamış adaylar ve yabancı uyruklu adaylar ise 2007-ÜDS Ekim dönemi başvurularını başvuru merkezleri aracılığıyla yapacaklar. Başvuru merkezleri, ÖSYM'nin "
www.osym.gov.tr " internet adresinden de öğrenilecek.

 

 | Puan: 9 / 1 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan