İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731640649 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

Öğrencisini yumrukladı

Kategori Kategori: Öğretmenler | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 411514 Okunma | Yazar Yazan: admin | 16 Nisan 2010 19:58:00

Kars'taki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Y.G., derste konuştuğu için 14 yaşındaki Ö.B'yi yumrukladı

Merkez Subatan Mahallesi'ndeki 450 öğrenci kapasiteli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda İngilizce öğretmeni olan Y.G., 14 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 sıralarında derse girdi.

8'inci sınıf öğrencisi Özgür Bartik'in ders sırasında arkadaşıyla konuştuğunu gören öğretmen Y.G., öğrencilerin yanına geldi. İddiaya göre önce Özgür'ün başına kitapla vuran Y.G., daha sonra da yüzüne yumruk attı.

OLAYI SAKLAMASI İÇİN 3 LİRA VERDİ

Sol gözüne ağır bir darbe alan öğrencinin burnunu da öğretmenin parmağındaki yüzük kanattı. Daha sonra öğrenciyi lavaboya götüren öğretmen, yüzünü yıkadı ve koridora çıkardı.

Cebindeki bozuk 3 lirayı Özgür'e veren Y.G., iddiaya göre öğrenciden bu olayı saklamasını istedi. İzin alarak eve giden Özgür evde baygınlık geçirdi. Baba Ejder Bartik, oğlunu hemen taksiyle Devlet Hasatanesi Acil Servisi'ne götürdü.

Burada ilk müdahalesi yapılan Özgür Bartik'in tomografisi çekildi. Burada rapor alan Özgür, babası ile birlikte önce karakola, ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne giderek öğretmenden şikayetçi oldu.

Mevsimlik işçi olarak çalışan 4 çocuk babası Ejder Bartik ise çocuğunun elbiselerinin kan içinde kaldığını anlattı.  Öte yandan Öğretmen Y.G. ile ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatıldı.

 

 | Puan: Henüz oy verilmedi / 0 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan