İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 732002887 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

AÖF kayıtları için 15 Ekim son gün

Kategori Kategori: Açık Öğretim Haberleri ( AÖF) | Yorumlar 0 Yorum | Okunma 698536 Okunma | Yazar Yazan: admin | 13 Ekim 2010 22:26:15

Anadolu Üniversitesi'nin (AÜ) Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilen adayların internet başvuru ve kayıt işlemleri 15 Ekim'de sona erecek.

AÜ'den yapılan açıklamaya göre, AÜ'nün Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine ÖSYS ile yerleştirilen adayların (Dönemlik-Kredili programlar hariç) kayıt işlemleri 15 Ekim'de sona eriyor.

 
Anadolu Üniversitesi'nce kayıt işlemlerinde kolaylık sağlanması amacıyla, adayların ÖSYM'ye verdikleri adreslerine bilgilendirme mektubu gönderildi. Öğrenciler İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna http://www.anadolu.edu.tr adresindeki ''Açıköğretim'', ''Kılavuzlar'' linkinden ya da http://aofkayit.anadolu.edu.tr internet başvuru sitesinden ulaşabilecek.
 

Kayıt işlemleriyle ilgili detaylı bilgi 444 10 26 nolu Açık Öğretim Fakültesi irtibat bürolarından alınabilir. 15 Ekim'den sonra kayıt yapılamayacak ve mazeret kabul edilmeyecek.

 

 

 | Puan: 10 / 4 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar


Henüz Yorum Yazılmamış

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan