İSTATİSTİKLER

40 kategori altında, toplam 942 haber bulunmaktadır.

Bu haberler toplam 731968211 defa okunmuş ve 2231 yorum yazılmıştır.

KİŞİYE ÖZEL BİRE BİR MBA & MASTER ETKİNLİĞİ

The Art Department (TAD) Burs Duyurusu

Kategori Kategori: Burs Haberleri | Yorumlar 2 Yorum | Okunma 589145 Okunma | Yazar Yazan: admin | 27 Mayıs 2011 12:14:23

The Art Department (TAD) ilk defa kariyer, sanal & gerçek gösteri dünyası, illüstrasyon ve güzel sanatlar okulunu dijital ve geleneksel medya için günümüzün en iyi endüstri uzmanları tarafından tasarlanarak tam sanat okulu eğitiminde biraraya getirdi.

The Art Department (TAD) ilk defa kariyer, sanal & gerçek gösteri dünyası, illüstrasyon ve güzel sanatlar okulunu dijital ve geleneksel medya için günümüzün en iyi endüstri uzmanları tarafından tasarlanarak tam sanat okulu eğitiminde biraraya getirdi.

TAD sanat eğitimi için gelecek nesil bir modeldir ve Temmuz 2011 dönemi için 7 kişiye toplam da 30 aylık burs sunuyor. Talenthouse sanatçıları bu 4 alandan herhangi birine odaklanabilirler: Çizim + Boyama, İllüstrasyon, 2D ve 3D Eğlence Endüstrisi. Bu özel ve karma program fırsatı Amerika'daki 3 kampüsün herhangi birinde olabilir. Öğrenciler nereden gelmiş olursa olsun, TAD onların alanında mevcut liderler ile doğrudan çalışmalarını sağlıyor.

Temmuz 2011'de TAD tarafından sunulan burslar şunlardır:

• 1 kişiye tam eğitim bursu (45.000 $ değerinde)
• 3 kişiye yarım eğitim bursu (22,500 $ değerinde)
• 3 kişiye çeyrek eğitim bursu ($11,250 $ değerinde)

(Her kazanan sadece 1 burs alacak)

KİMLER KATILABİLİR

Sanatçılar bu 4 alandan herhangi birine odaklanabilirler: Çizim + Boyama, İllüstrasyon, 2D ve 3D Eğlence Endüstrisi.

YARIŞMANIN EV SAHİBİ

The Art Department (TAD) sanat eğitimi için gelecek nesil bir modeldir.


The Art Department (TAD) ilk defa kariyer, sanal & gerçek gösteri dünyası, illüstrasyon ve güzel sanatlar okulunu dijital ve geleneksel medya için günümüzün en iyi endüstri uzmanları tarafından tasarlanarak tam sanat okulu eğitiminde biraraya getirdi. TAD fakülte ve programlarına 7/24 internet erişimi olan her yerden online hesap aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

KAZANAN NASIL SEÇİLECEK

The Art Department temsilcileri kazananı seçmek için öncelikle en yüksek oyu olan çalışmaları inceleyecek, eğer bunların arasında aradıkları çalışmaları bulamazlarsa tüm çalışmaları kontrol edip kazanları seçecekler.


NE KAZANIRSINIZ

The Art Department tam, yarım ya da çeyrek olmak üzere toplam 7 kişiye 30 aylık burs sunuyor. (Her kazanan sadece 1 burs alacak)


NASIL KATILIRSINIZ

1) Aşağıdaki ''Başla'' butonuna tıklayarak 3 adet çalışmanızı gönderin. lütfen detayları okuduktan sonra burayı tıklayınız

2) http://tad.slideroom.com adresini ziyaret ederek online TAD uygulamasına başvurunuzu yapın. Başvurunun ardından e-posta adresinize başvuru kayıtlarınızı belirten bir e-posta alacaksınız. Bu e-postayı saklamanız gerekiyor.

3 farklı çalışma gönderebilirsiniz. Çalışmalarınızı .jpg formatında 10MB'ı aşmayacak ve etrafında 1/4" boşluk kalacak şekilde gönderin. Katılımcıların başvuru esnasında adlarını vermeleri gerekir, ''Başlık'' kısmına isminizi yazabilirsiniz. ''Açıklama'' kısmına ise çalışmanızı İngilizce özetleyiniz, özetiniz en fazla bir paragraf olmalıdır.

YARIŞMANIN ÖNEMLİ TARİHLERİ

Son Başvuru Tarihi: 1 Haziran 2011
Oylama Başlangıcı: 2 Haziran 2011
Oylama Sonu: 8 Haziran 2011
Kazanan Açıklanacak: 16 Haziran 2011

Kaynak : http://talenthouse.com/the-art-department-burs-alma-firsati

 

 

 | Puan: 10 / 7 Oy | Yazdırılabilir SayfaYazdır

Yorumlar

Esra koç { 20 Ocak 2013 16:00:48 }
THE ART DEBARTMENT (TAD) MÜDÜRLÜĞÜNE
Mersin/Erdemli Lisesi,9/L sınıfı,2418 numaralı öğrencisiyim. Babamın ve annemin özürlü olması, babamın çalışamaması nedeniyle maddi sıkıntılar içerisindeyim. Derslerimin iyi olmasına, başaracağıma inanmama rağmen, maddi durumlar yüzünden eğitimime güçlükle devam ediyorum. Evden okula 3 km. yürüyerek ulaşıyorum. Maddi desteğe veya bursa ihtiyacım var.
Gereğinin yapılmasını tarafınıza arz eder, saygılar sunarım.

ESRA KOÇ                           
05369779003
UGUR { 25 Eylül 2011 18:40:20 }
slm bn mersin üni. ögrencisiyim yardımlarınızı beklıorum...
Diğer Sayfalar: 1.

 

Yorum Yazın



KalınİtalikAltçizgiliLink  
Simge Ekle

    

    

    

    





Arama ARAMA


Anketi Doldur, Hediye Tatil Kazan